Announcement: Any system that relies on Search is temporarily disabled; please refrain from posting threads asking about it. We will have it restored soon!

TMI, Modloader turned OFF?

Discuss the game, stories, screenshots, videos, ideas, creations, top score!?

Post Permalink
by mezyman » 5/19/2012

-Hello PMC!

-I recently got the invasion mod, along with TMI, but it wont let me use any Modloader associated mod's, at the bottom of my TMI menu, it say's

Modloader:OFF

-Any help on how to turn ON Modloader??
[CENTER]Image[/CENTER]

Image

Image

Image

Image
User avatar
Level 18
Journeyman Mountaineer
Posts: 578
Joined: 1/21/12
Location: Scotland
Says: "One Man Is Chaos, Many Men Form A Brotherhood"
Minecraft: Mezyman
mc_server: TerraFerma

Post Permalink
by tankboy » 5/19/2012

Install it

"modloader:off" means its not installed
"Minecraft = Real life^3" - Me
"Minecraft:XBLA = Real life^360" - Me
Image
Image
User avatar
Level 9
Apprentice Goblin
Posts: 73
Joined: 2/14/12

Post Permalink
by ArcticTaco » 5/19/2012

Well, I'm trying to understand what you mean. TMI is saying there's no Modloader installed. Did you do that?...
Level 1
New Explorer
Posts: 4
Joined: 1/29/12

Post Permalink
by mezyman » 5/19/2012

I thought i had, i'll re-intall it just to be sure, but thanks for the help.
[CENTER]Image[/CENTER]

Image

Image

Image

Image
User avatar
Level 18
Journeyman Mountaineer
Posts: 578
Joined: 1/21/12
Location: Scotland
Says: "One Man Is Chaos, Many Men Form A Brotherhood"
Minecraft: Mezyman
mc_server: TerraFerma

Post Permalink
by tankboy » 5/19/2012

Did I do what?

Anyway...... TMI does NOT need ML(modloader) to work so if ML is not installed it will tell you that it is "off"
and If ML is installed TMI will tell you that ML is "on"
"Minecraft = Real life^3" - Me
"Minecraft:XBLA = Real life^360" - Me
Image
Image
User avatar
Level 9
Apprentice Goblin
Posts: 73
Joined: 2/14/12

Post Permalink
by mezyman » 5/19/2012

Alright, now i got it to say ON, turn's out, i had forgot to copy one file into my Minecraft.JAR.....
-So, now to make sure of this, do i enter my "Invasion" Mod into my "Mod" Folder Via %Appdata%, or do i just copy it into my .JAR?
-Just checking if i've been doing it right.
[CENTER]Image[/CENTER]

Image

Image

Image

Image
User avatar
Level 18
Journeyman Mountaineer
Posts: 578
Joined: 1/21/12
Location: Scotland
Says: "One Man Is Chaos, Many Men Form A Brotherhood"
Minecraft: Mezyman
mc_server: TerraFerma

Post Permalink
by tankboy » 5/20/2012

put all your mod files into a .zip file and put it into the mods folder if it doesn't work copy the files into minecraft.jar
"Minecraft = Real life^3" - Me
"Minecraft:XBLA = Real life^360" - Me
Image
Image
User avatar
Level 9
Apprentice Goblin
Posts: 73
Joined: 2/14/12

Post Permalink
by mezyman » 5/20/2012

-I just wanted to check, is TMI compatible with the Invasion Mod???
-I have spend hours trying to solve this, i have done everything i think i could do, but now i wonder if Invasion Mod is able to work with TooManyItems?
[CENTER]Image[/CENTER]

Image

Image

Image

Image
User avatar
Level 18
Journeyman Mountaineer
Posts: 578
Joined: 1/21/12
Location: Scotland
Says: "One Man Is Chaos, Many Men Form A Brotherhood"
Minecraft: Mezyman
mc_server: TerraFerma

Post Permalink
by crazymrmario » 7/16/2012

:?: :arrow: Can you turn on and off modloader without un/reinstalling it?
User avatar
Level 2
Apprentice Miner
Posts: 3
Joined: 6/23/12

Post Permalink
by MrNintendoMan » 7/16/2012

crazymrmario wrote::?: :arrow: Can you turn on and off modloader without un/reinstalling it?

Nope.
User avatar
Level 1
New Explorer
Posts: 74
Joined: 10/9/11
Location: A computer.
Says: I hate bronies.
Minecraft: MrNintendoMan
mc_server: ultimateminecraft.net:25565


Return to Discussion