Minecraft Blogs

Interview! With Master G

  • 3
  • 1
  • 3
avatar inxsone
Level 39 : Artisan Miner
24
Hello it's inxsone and today I'll be interviewing...another interviewer. I will be interviewing Master G, the famed interviewer! So, let's get to it!

Question 1: Y U JOIN PMC?!

Answer: I Joined PMC since I seen other Minecraft Websites were you can't join
really so I decided to come here and plus I love the Fact they put
Levels here but the real reason is because I had a lot of Maps to

Upload!

Question 2: Do you like pie?

Answer: Weird Question.Never Ate It but I guess I could eat Chocolate Pie

o_o no pie. Anyway continuing.

Question 3: What is the favorite submission you've made?

Answer: Don't Know I guess Projects are best so I guess CraftCity:For Creativity
and Time,Survival Time For Adventure ,Europe In Flags for Popularity

Question 4: What is your favorite TV show?

Answer: (By the way, he didn't respond until like, 1 hour later -insone) Impractical Jokers (I Replied so Late Because I was Accuatly watching them XD)

Question 5: Who do you like better? Markiplier or PewDiePie (or none)

Answer: Ahhh None I guess

Question 6: What is your favorite food?

Answer: Some Kind of Forein' Food Can't Explain so Let's Go With Pizza XD

Question 7: What is the meaning of life?

Answer: Be Born Learn Grow Up Go To Work Die!

Question 8: What do you plan to do in the future?

Answer: I Guess what everyone else wants to Become Lvl.100+ and Be Famous

Well, that ends this edition of Interview! Hope you enjoyed! Diamond and subscribe for moar!

Master G: http://www.planetminecraft.com/member/master_g/
CreditMaster G
Tags

1
07/06/2015 1:50 pm
Level 20 : Expert Dragonborn
Shquaz
Great Interviewer Being Interviewed. Awesome. Dmnd And Sub
1
07/03/2015 5:49 am
Level 57 : Grandmaster Meme
CroatiaTheMan
Thanks
1
07/02/2015 7:09 pm
Level 64 : High Grandmaster Fox
Jordanw5432
Cool interview =D
Planet Minecraft Logo

Website

© 2010 - 2020
www.planetminecraft.com

Welcome