Forumskeyboard_arrow_right Minecraft - Java Edition keyboard_arrow_right Modding

Create Forum Thread
2

Mobs not moving when mods are on

2 emeralds4 replies116 views
created 11/10/2019 5:47 am by UltraNayte
last reply 11/13/2019 12:04 am
When i use mods that have mobs in it and when i run a world they will move weridly.



When i was using lycanites mobs and i spawn in mobs and bosses they will move and stop and repeating that same thing and i don't know why.

It's like my minecraft is lagging but i am not really lagging its just the mod and the mobs that are lagging.

The animation and sound on the mobs are ok, but its just when they move they will move and stop and repeat it.



Also, there is no crash report.
Posted by avatar
UltraNayte
Level 1 : New Explorer
0

comment Login or register to post a reply.

4 replies

1
11/13/2019 12:04 am
Level 1 : New Explorer
UltraNayte
I fixed the problem i was using 1.12.2 mods and then i said "/forge tps" 2 times and everything was going well



Anyways thanks for helping!



star_weaver

HoboMaggot
3
11/10/2019 8:06 am
Level 21 : Expert Princess
star_weaver
sounds like a tps issue, try doing this command in chat: /forge tps
1
11/10/2019 4:34 pm
Level 1 : New Explorer
UltraNayte
Thanks for helping.



This is what i got on the Command.



Dim 0 (minecraft:overworld): Mean tick time: 1087.208 ms. Mean TPS: 0.920



Since i was in the overworld i think i needed to do that command.
2
11/11/2019 12:23 am
Level 12 : Journeyman Unicorn
HoboMaggot
The optimal tps minecraft would actually run with is 19-20. 20 ticks per second.
Your mean tps of 0.92 means you are running at 4.6% of the optimal tps. Which is extremely bad and therefore you're suffering from block lag (which means mobs can't move around properly/you can pick up items etc).

Planet Minecraft

Browse

Website

© 2010 - 2019
www.planetminecraft.com

Welcome