forum Forumsplay_arrow Minecraft fiber_manual_record Mods

1

Need help with MCP!

1 emerald9 replies441 views
created 12/12/2013 5:06 pm by BigDaddy
last reply 12/15/2013 12:59 pm
After I've run decompile.sh, when I open Eclipse and set the workspace to the eclipse folder, it gives me 6 errors before I even edit anything. Here's a screenshot:


Full size image: https://dl.dropboxusercontent.com/u/937 ... 8%20PM.png

Note that I'm on a Mac, so why is it telling me that a Windows library is missing?
Please let me know what I'm doing wrong!

Thanks,
-bd
Posted by avatar
BigDaddy
Level 35 : Artisan Steve
76

9 replies

1
12/15/2013 12:59 pm
Level 35 : Artisan Steve
BigDaddy
avatar
Koslaw99I think I got it, delete everything in your "jars" folder except server.properties and server.dat then decompile. It will automatically copy it over.

Doesn't work, errors still appear. I'm going to try a different version of MCP.
1
12/14/2013 8:24 pm
Level 35 : Artisan Steve
BigDaddy
avatar
Koslaw99Update MCP it's trying to find 1.6.3 Minecraft

There was no 1.6.3. It went from 1.6.2 to 1.6.4.
1
12/14/2013 8:55 am
Level 56 : Grandmaster Programmer
bmanrules
avatar
Might be a bug in MCP. You'll need to get a copy of that Jar from a Windows user and place it in the correct place, then decompile again.
1
12/14/2013 4:25 pm
Level 35 : Artisan Steve
BigDaddy
avatar
Hmm. Maybe I should try an older version?
1
12/14/2013 7:10 pm
Level 56 : Grandmaster Programmer
bmanrules
avatar
No, that will make things worse. Getting a copy of the jar
1
12/14/2013 8:44 am
Level 35 : Artisan Steve
BigDaddy
avatar
Hellooooo?
1
12/13/2013 11:38 am
Level 8 : Apprentice Network
FuzionPVPServer
avatar
wrong jar ?
1
12/13/2013 2:09 pm
Level 35 : Artisan Steve
BigDaddy
avatar
I'm using the 1.6.4 jar.
1
12/13/2013 11:30 am
Level 35 : Artisan Steve
BigDaddy
avatar
Come on guys, I know you're more helpful than this.

Planet Minecraft

Browse

Site

© 2010 - 2019
planetminecraft.com

Welcome