1

[DutchHp] Harry Potter server zoekt staffleden!

DutchHpMC's Avatar DutchHpMC5/29/18 2:33 pm
7/14/2018 11:49 am
HenriB04's Avatar HenriB04
Welkom op het officiële topic van DutchHp! Dé Minecraft server om te zijn als je een Harry Potter fan bent! Kom op onze server en wordt meegetrokken in een wereld vol magie! Leer zelf toveren, volg lessen en wordt de machtigste tovenaar aller tijden!
Op dit moment zijn wij opzoek naar leden om ons team te versterken. Ben jij geschikt? Op dit moment zijn de volgende functies geopend:

Bouwer
Kan jij goed bouwen en zoek je een plek waar al je bouwkunsten samen komen tot een geheel? Dan is DutchHp méér dan geschikt voor jou! Op DutchHp krijg je veel vrijheid om je eigen twist aan bouwwerken te geven. Ben jij creatief genoeg?
Ben jij naast bouwen óók nog eens goed in het aansturen van anderen? Overweeg dan om te solliciteren voor de functie Hoofd-Bouwer.

Developer
Ben jij goed in het maken van plugins en zoek je een plek om ervaringen op te doen binnen het developers vak? Dan zoeken wij jou! Wij bieden veel ruimte voor inbreng van eigen ideeën. Hierdoor wordt niet alleen je code op de proef gesteld maar ook je creativiteit!

Designer
Kan jij mooie plaatjes en designs maken en ben jij geïnteresseerd in een omgeving waar je je kunst kan perfectioneren? Dan ben jij geschikt! Design er op los en doe ervaring op voor mogelijk toekomstige banen in het designvak!

Resourcepack modeler
Kan jij goed 2d of 3d modellen maken in resource packs? Twijfel niet en solliciteer voor een functie als resourcepack modeler. Krijg de mogelijkheid om prachtige modellen te maken zoals bijvoorbeeld hoeden en toverstokken!

Staff
Denk jij dat je goed bent in orde houden, het oplossen van problemen, werken in teamverband én veel weet over Minecraft? Dan ben jij misschien geschikt als staff-lid. Staff bestaat uit verschillende rangen: Admin, Moderator en Helper. Ieder met zijn eigen permissies en taken.

Professor
Weet jij veel over Harry Potter en wil jij jou kennis doorgeven aan andere fans? Besluit dan om te solliciteren als professor. Als professor krijg jij de mogelijkheid om spelers les te geven. Je bereid zelf je lessen voor en komt met creatieve ideeën. Als jij het gevoel hebt dat je meer in huis hebt dan alleen lesgeven, zoals het helpen van andere professors in het bedenken van de lessen, dan is de functie Hoofd-Professor iets voor jou!

Voordat je kan solliciteren moet je aan een paar eisen voldoen, zorg dat je 13 jaar of ouder bent, wees actief, gedraag je volwassen en beheers de Nederlandse taal.

Solliciteer door te mailen naar contact@DutchHp.be of stuur de eigenaar
een bericht op Discord: Mr.BelgiumGamer#1378

Foto van het huidige DutchHp
https://imgur.com/a/wbeprFJ
Posted by DutchHpMC's Avatar
DutchHpMC
Level 6 : Apprentice Network
2

Create an account or sign in to comment.

1

1
07/14/2018 11:49 am
Level 1 : New Miner
HenriB04
HenriB04's Avatar
Haha dennis xD
Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2024
www.planetminecraft.com

Welcome