1

Indonesian Minecraft Server

1 emerald 5 replies 9,762 views | started 04/28/2012 9:42 am by momoko-creates
Join my Hamachi server!
Network ID:Indonesian Minecraft Server NEW
Password:superman
IP(Write this down on your minecraft server address):5.220.110.216

ALL THE MEANS IMPORTANT!

This server is especially for those people who live in Indonesia. Also people of Indonesia who are really tired of lagging
due to servers being at far far away foreign countries.

If you live in Indonesia, this server wouldn't lagg at all.*INDONESIA*
Also if you live in Jakarta, go ahead and play here. Ultimately no lagg.

This server is still really new so I don't really know how to insert commands and so do not destroy the lobby.

_WHEN THE SERVER IS OPEN_

We are open on weekdays from Thursday to Friday (3:00pm to 9:00pm)
We are open on weekends from Saturday to Sunday (11:00am to 5:00pm)

Rules
1. Do not grief!
2. Do not go into another persons house and steal. (Go in the person's house with their permission)
3. Do not spam or make a fight!

---How to join this server---
1. Download Hamachi
2. Join my network.
ID:Indonesian Minecraft Server NEW
Password:superman
3.Go on minecraft then join my IP
IP:5.220.110.216
4. You're in!

You can change your character look/char by going to http://www.minshafter.appspot.com

__TUTORIAL ON HOW TO USE MINESHAFTER(Change your skin on multiplayer with people beeing able to see it)__

1. Go to minshafter.appspost.com
2. Make an account
3. Drag your cursor to your profile then the word settings will appear.
4. Connect your minecraft.net account to mineshafter (Completely saft)
5. Download a skin and upload it to an image hoster. Go to imgur.com(image hoster)
6. After that copy the link of the image (THE IMAGE ITSELF ONLY (click on the picture after beeing uploaded at imgur.com to get the link of the picture only)). Paste it on the skin url at the mineshafter.appspot.com.
7. Go to downloads then click on mineshafter proxy for players
8. Use this to play minecraft and login to the minecraft.net account you connected with your mineshafter account.
9. Done! Just play with the minecraft proxy and log in your minecraft.net account with it!
You can download skins at http://www.planetmin...esources/skins/

The OPs
l
l The one on yourleft (diamond armor) is LafDragonBRO
l In the middle is jojogamecome
\/ on the right is brianndjojom
http://i.imgur.com/EGgdt.png

If the room in hamachi is full you can join my other room (all the same world(you'll all play with me in the same world))

__Backup Hamachi Rooms__
1.Network ID: Indonesian Minecraft Server NEW 1
Password: superman
2.Network ID: Indonesian Minecraft Server NEW 2
Password: superman
3.Network ID: Indonesian Minecraft Server NEW 3
Password: superman

If your english is not good, read the one below_____
l
l
Bergabung dengan server Hamachi saya! <-l

Netwrok ID: Indonesian Minecraft Server

Password: superman

IP (Catat ini pada alamat server Anda minecraft): 5.220.110.216

Server ini terutama bagi orang-orang yang tinggal di Indonesia. Juga rakyat Indonesia yang benar-benar lelah tertinggal

karena server di luar negeri jauh jauh.

Jika Anda tinggal di Indonesia, ini would'nt Server Lagg sama sekali. * INDONESIA *

Juga jika Anda tinggal di Jakarta, maju dan bermain di sini. Pada akhirnya tidak Lagg.

Server ini masih benar-benar baru sehingga saya benar-benar tidak tahu bagaimana untuk memasukkan perintah dan jadi jangan menghancurkan lobi.

_KAPAN SERVER NYA BUKA_

Kami terbuka pada hari kerja dari Kamis sampai Jumat (3:00pm sampai 9:00pm)
Kami terbuka pada akhir pekan dari Sabtu ke Minggu (11:00am sampai 5:00pm)

aturan

1. Jangan delete barang orang di server ini!

2. Jangan pergi ke rumah lain orang dan mencuri. (Pergi di rumah seseorang dengan izin mereka)

3. Apakah spam atau berkelahi!

--- Bagaimana untuk bergabung dengan server ini ---

1. Download Hamachi

2. Bergabung dengan jaringan saya.(pake hamachi untuk ini)

Network ID: Indonesian Minecraft Server NEW

Password: superman

3.Go pada minecraft kemudian bergabung IP saya

IP: 5.220.110.216

4. Anda berada di server saya!

_TUTORIAL CARA MENGGUNAKAN MINESHAFTER (Ubah kulit Anda pada multiplayer dengan orang beeing dapat melihatnya) __

1. Pergi ke minshafter.appspost.com

2. Membuat account

3. Tarik kursor anda ke profil Anda maka pengaturan kata akan muncul.

4. Hubungkan minecraft.net account Anda untuk mineshafter (Completely Saft)

5. Ambil kulit dan meng-upload ke hoster gambar. Pergi ke imgur.com (image hoster)

6. Setelah salinan yang link gambar (GAMBAR HANYA ITU SENDIRI (klik pada gambar setelah beeing upload di imgur.com untuk mendapatkan link dari gambar saja)). Paste pada url kulit di mineshafter.appspot.com tersebut.

7. Pergi ke download kemudian klik pada proxy mineshafter untuk pemain

8. Gunakan ini untuk bermain minecraft dan login ke account minecraft.net Anda terhubung dengan account mineshafter Anda.

9. Selesai! Hanya bermain dengan proxy minecraft dan login akun minecraft.net Anda dengan itu!
Anda dapat mendownload pada kulit http://www.planetmin...esources/skins/

Jika ruangan di hamachi penuh Anda dapat bergabung kamar saya yang lain (semua dunia yang sama (Anda semua akan bermain dengan saya di
dunia yang sama))

__Backup Hamachi Rooms__
1.Network ID: Indonesian Minecraft Server NEW 1
Password: superman
2.Network ID: Indonesian Minecraft Server NEW 2
Password: superman
3.Network ID: Indonesian Minecraft Server NEW 3
Password: superman
Posted by avatar
momoko-creates
Level 38 : Artisan Nerd
23

5 replies

1
01/22/2015 7:03 am
Level 25 Expert Dragon
Rizky Pramudya
avatar
Numpang, gan. Hallo, Minecrafter yang berasal dari Indonesia, subscribe aku dibawah ini. Kemudian follow, add, dan subscribe aku di facebook, twitter, google+, Ask.fm, dan Kaskus

1
05/06/2014 7:54 am
Level 1 New Miner
YOLO22guy
avatar
cara beli redeem minecraft full version kan pake redeem card

klo di Indonesia beli di mana sih ?
1
12/24/2012 6:14 am
Level 1 New Miner
FasyaFGAMERS
avatar
Full hamachinya gan
1
08/31/2012 3:11 pm
Level 1 New Miner
JulianZombie32x
avatar
kaga bisa masuk gan
1
05/31/2012 10:21 am
Level 9 Apprentice Warrior
alfonsus3d
avatar
Server nya tolong di online dong saya mau tau gimana server indonesia itu...

bole apply jadi mod?
soalnya ane bisa ngatur tntnag Plugin ama Server gan!

Search

Browse

Site

© planetminecraft.com

Welcome