1
Minecraft / Servers

GoldcraftOnline

1 diamonds | Server score: 0, votes this month: 0 | Vote for them as a top server
Collectable

Get Embed Codes

Forum:
HTML:
Link:
avatar
robinm123
Level 1 : New Miner
0

Server Info : RID 1730811

Status: Offline Pinged: 10/23/16
Location:
Norway
Game Version:Minecraft 1.4
Connect With:
Players:0/50
Submit your project
Goldcraftonline er en veldig bra server, der du får oppleve mye kjekt og morro.
Håper du trivs der,like mye som jeg gjør!

Additional Notes

Norwegian SMP/PVP Server

Comments : 1

Join us to post comments.

Show Comments

1 - 1 of 1

Synes ingen skal støtte eller spille på denne serveren. Eieren og hans medhjelpere spammer og reklamerer på andre hardt arbeidende servere for å rekrutere spillere. Etter min mening er dette helt bak mål av en server og gjøre! De ødelegger minecraft communityet!.

På toppen av dette oppfordrer de andre spillere til å spamme og reklamere for sin server på andres servere og forumer. For derreter å få premier på deres server!

Her er en tråd som en av eierne opprettet på forumet sitt:

"[size=10pt][color=rgb(182,189,195)][bgcolor=rgb(22,23,26)]Hei vi har jo nettopp startet opp serveren og dermed så har vi startet en spamme konkuranse. den som rekruterer flest nye spillere får en dia blokk pluss 30.00 Kr in game.[/bgcolor][/color][/size]

[color=rgb(182,189,195)][bgcolor=rgb(22,23,26)]Andre plass: en gold blokk pluss 20.00 Kr ingame[/bgcolor][/color]

[size=10pt][color=rgb(182,189,195)][bgcolor=rgb(22,23,26)]Tredje plass: en Iron blokk pluss 10.00 Kr in game.[/bgcolor][/color][/size]"

De oppfordrer altså andre spillere til å reklamere og spamme andres servere. Med andre ord de bryr seg ikke om andre spillere blir bannet fra de fleste norske servere ved å gjøre dette! Ikke alle har penger til å kjøpe seg ny bruker hele tiden for å drive med slikt!

OPPSUMERING: Eierne er ikke ute etter å skape en hyggelig og spillervennlig server. Tvert i mot etter slik de oppfører seg! De er ute etter å få spillerkvantum på bekostning av spillernes opplevelse, rykte og bruker!

OPPFORDRING: Ikke finn på å spille på slike servere! De varer som regel noen måneder og så er det over og ut (Pga. eiere med feil prioriteringer!).

Oppfordring til eierne: Legg ned serevren, dere er ikke i stand til å drive et godt server comunity. Eller skjerp deres holdninger til spillerne og andre servere drastiks!

1 - 1 of 1

Show Comments

Search

Browse

Site

© planetminecraft.com

Welcome