Minecraft / Servers

Legendary Universe

 • 1 diamonds
 • 125 views, 2 today
 • 0 comments
 • 0 favorites
 • 0 server score
 • 0 Votes this month
 • 1
 • 0
 • playlist_add
 • share
 • more_horiz
avatar Pownguy
Level 1 : New Miner
0
Status Offline Pinged: 09/25/16
Location
Netherlands
Game VersionMinecraft 1.6.2
Connect With
Players0/100
RID2537980
Legendary Universe

Introductie:
Legendary Universe is een online bukkit server waarbij er verschillende soorten speltypes kunnen gespeeld worden. Je hoeft het spel niet gekocht om mee te doen.
Er zijn uiteraard enkele regels die gerespecteerd moeten worden.

Factions:
Deze plugin maakt het mogelijk om uw eigen clan/guild te creëren. Hoe meer volgelingen een clan/guild heeft hoe meer land de clan/guild kan claimen. Het risico voor griefing is klein omdat alleen de clan/guild volgelingen kunnen bouwen in het geclaimde land. Clans/guilds kunnen allianties maken of de oorlog verklaren met andere clans/guilds. Land kan worden genomen van andere facties door met elkaar te strijden. Uitgerust met een grote shop is dit samen met survival een zeer geslaagde combinatie.

Quake:

Quake is een zeer verslavend spel! Het is een game geïnspireerd door Hypixel's server. Je hebt een railgun (een hoe) en het doel is om de andere spelers met de railgun neer te schieten door rechts te klikken met de hoe in de hand, de railgun schiet vuurwerk die een explosie veroorzaakt op de speler die hij raakt. De railgun Instant-Kills spelers, en het duurt twee seconden tot 'herladen' en weer schieten, het herladen van de railgun is de EXP bar, de eerste speler die 25 kills haalt wint het spel!

Parkour:
Wij hebben een parkour map met 24 verschillende levels dit is echt voor de spelers die een uitdaging zoeken. De bedoeling is uiteraard om verschillende hindernissen te omzeilen door naar verschillende blocks te springen. Degene die het volledige parkour kan afleggen verschijnt als volgt in de hall of fame.

PvP Arena:
Dit speltype bestaat uit 2 verschillende teams die tegen elkaar moeten strijden. Er zijn verschillende vechtclasses die spelers kunnen kiezen wanneer het vijandig team volledig vernietigd is zal het spel beëindigd worden. We maken gebruik van een gladiator arena.

Hunger games:
Deze mijn persoonlijke favoriet wie de film gezien heeft zal allicht weten hoe het spel in elkaar zit.
Maar voor degene waarbij deze naam geen belletje doet rinkelen zal ik het even kort uitleggen. Verschillende spelers worden op een beperkt stuk land gedropt en zullen door middel van enkele verborgen chests zien te overleven tegen elkaar, je kan tijdelijke bondgenootschappen sluiten in game maar uiteindelijk de laatste man die leeft zal winnen.

Votemap:
Elke maand is er een votemap. Dit wil zeggen dat we de speler laten voten welke soort map ze op de server willen afhankelijk van welke de meeste votes heeft zal erop komen indien het mogelijk is de juiste plugins en map te vinden.

Extra informatie:
Dit is een net beginnen community o servero we zijn dus nog volop bezig een site aan het ontwikkelen met forum enzo ¦ uiteraard gaan we opzoek naar staffmembers dus wie zich in game trouwbaar bewijst zal beloont worden met een gouden plek.

Ook willen we even zeggen dat we deze server nog even op 1.6.2 laten draaien omdat 1.6.4 nog vol zit met allerlei soorten bugs maar met de huidige minecraft launcher is het maar een kleinigheid om dit te veranderen.

Alvast bedankt voor jullie intresse en ik hoop jullie zo snel mogelijk ingame te zien.

Suggesties, ideetjes? Plaats ze gerust hieronder of contacteer me op skype.

Skypenaam: Pownguy1

See you soon :D

Additional Notes

Legendary Universe
Tags

Comments : 0

star Login or register to post a comment.

Search

Browse

Site

© 2010 - 2018
planetminecraft.com

Welcome