My SigCard is not displayed

3
Ticket #915
Opened by: _Master
Status: Closed- Finished
Type:
Bug Report
Views:
453
Access:
Public
Opened:
4/9/16 9:43 am 4/9/16 9:43 am
Updated:
3/13/18 8:16 pm 3/13/18 8:16 pm
Assigned:

Description

Hello everybody!
My SigCard does not appear in the tab "My SigCard" and in every forum where I insert it.
It should appear here, but it does not.



Is that a general issue or am I the only one who is affected by that?
I couldn't find a solution in the ticket system...or I haven't searched well?!


When did this start? :
I think it started a few months ago, but I can't really remember. I wanted to be patient and just wait , but obviously it is not solved yet.

Have you tried it on another device?:
Firstly I've tried it with the browsers Firefox, Chrome and IE on my PC, but with no success. It does also not appear on my Android devices (smartphone, tablet) . My operating system on my PC is Windows 8.

Hope someone is able to solve that issue.

Best regards

_Master

Comments (5)

said 2018-03-13 20:16:32
avatar
Cyprezz set status to Closed, set resolution to Finished.
Fixed
said 2018-03-13 18:01:59
avatar
Paril set status to Accepted, assigned Cyprezz.
htaccess rule is breaking this one.
srgl said 2017-07-24 00:12:32
avatar
My HTML sigcard image doesn't load because the source for it is a 404.
The 404'd source file still has my old username on it (Alekkkkk).
Currently, I'm "srgl."

I'm not sure, but I'm gonna guess these last two people also have changed their usernames.
The issue obviously isn't big enough for it to have been fixed yet.
sekwah41 said 2017-07-21 12:14:30
avatar
It's not just you. I just checked and its not working. I mean i dunno if its some people but if they have removed it just properly remove it guys rather than pretending its still there and/or works...
Cookiesz said 2017-06-16 14:48:13
avatar
So this has already been like this for over a year? Wow. Okay, this sucks.

Search

Browse

Site

© 2010 - 2018
planetminecraft.com

Welcome