Minecraft Servers

My Little Creeper

  • 4,347 views, 2 today
  • 0 server score
  • 0 Votes this month
  • 10
  • 2
mlcdanmark's Avatar mlcdanmark
Level 15 : Journeyman Engineer
37
My Little Creeper
Status Offline Pinged: 02/16/24
Location
Denmark
Game VersionMinecraft Java
MOTD
Connect With
Players0/100
RID2985630
My Little Creeper  – En dansk Minecraft server


Baggrund og info:


My Little Creeper har endnu engang gjort det igen, der er blevet oprettet et nyt staff team, stadig med Benny_1 og PDOGG som ejere af serveren, med mange nye SemiMODs, MODs, SuperMODs og Admins. Så der er rig mulighed for at møde nye staff medlemmer. I den tid MLC havde sin bedste periode kunne man roligt sige, uden at gøre nogen sure, at My Little Creeper var Danmarks mest populære Minecraft server, der er selvfølglig kommet mange siden hen, men vi vil dog forsøge endnu engang.



Koncept og  plugins:


Serverens koncept bliver det gode gamle som alle kender, det bliver med plads til 100 spillere hvor man har rig mulighed for at få nye bekendtskaber. My Little Creeper anvender mange forskellige plugins der giver en ny og spændende måde at spille Minecraft på. Vi kører stadig med Towny som vores primære plugin. Towny er et plugin der giver spilleren en masse nye muligheder, for at lave nye ting i spillet. Som for eksempel at oprette en by hvor spilleren helt selv kan bestemme hvad der skal ske med den by. Og hvis en by ikke skulle være nok for dig, kan du selvfølgelig altid udvide din by til en nation! Vores server giver lidt til alle spillere hvis du kan lide PvP, kan du altid gå i krig mod andre nationer eller byer. Hvis du nu mest bare er til stilhed og bare godt kan lide at bygge din egen lille by op, kan du også det. Vi støtter alle spillemåder!



Vi har også andre kendte plugins såsom, chestshop, mcmmo, jobs og mange flere. Chestshop giver spilleren mulighed for at oprette sin egen shop i sin by, det gør det lige det federe for spilleren. Og i stedet for en server shop, hvor alle ting bliver solgt, fungere det her meget bedre, også fordi spillerne hjælper med skabe økonomien på serveren. Mcmmo og Jobs gør de basale ting i Minecraft sjovt igen, da mcmmo tilføjer et leveling system, til alle de forskellige ting og Jobs gør så man får penge for de jobs man nu engang har taget.



Whitelist:


Serveren køre med whitelist som den altid har gjort, men denne gang fungere det på en helt ny måde. Nu skal man nemlig gå ind på vores hjemmeside www.mylittlecreeper.dk og oprette en profil hvor du derefter skal registre dit Minecraft navn, også bliver du automatisk whitelistet. Hvis du har brug for hjælp til dette kan du kigge inde på vores hjemmeside under "Kom i gang". Eller vores Whitelist FAQ her www.mylittlecreeper.dk/whitelist.



Staff:


Vi kan forsikre dig at vores staff er noget i toppen, da mange af dem har mange år på bagen i Minecraft og alle staff medlemmer har ligeledes også mange år som staff på bagen. Der vil som sagt være rigtig mange nye som du nok aldrig har set før, men giv dem en chance og lær dem at kende.



Andet:


Du kan finde meget mere information om serveren, staff, regler, koncept osv. inde på vores hjemmeside. Så vi kan kun råde dig til at tage et kig inde på hjemmesiden og opret dig en account. Skulle du have nogle spørgsmål, kan du altid spørge inde på vores forum, Teamspeak eller Facebook, vi sidder altid klar til at svare på alle My Little Creeper relaterede spørgsmål.



Håber da vi ser dig inde på serveren!



// MLC Staff



Server ip: spil.mlc.dk


Hjemmeside: www.mylittlecreeper.dk


Youtube: www.youtube.com/MLCDanmark


Facebook: www.facebook.com/mylittlecreeper
CreditPDOGG, Benny_1, mads194mads, Jakss
Tags

Create an account or sign in to comment.

Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2024
www.planetminecraft.com

Welcome