Minecraft Blogs / Other

Ava Världar (Swedish Version)

  • 940 views, 1 today
  • 3
  • 0
SilverKytten's Avatar SilverKytten
Level 46 : Master Blockhead
112

Välkommen till Ava världar!
Andra och information:
Vad som komma skall?| Regler | Rankat | Världar | Personal | Live karta

OBSERVERA :
Vi , mest troligt , inte kommer att uppdatera till 1.6 , av många skäl . Lyckligtvis , med den nya bärraketen på plats , det är väldigt enkelt att spela på 1.5.2 , utan att ens behöva använda det gamla bärraket . Var medveten om , dock att med vistas i 1.5.2 kommer eventuella buggar som inte kan fastställas , tillsammans med bristen på fina saker som 1,6 och andra uppdateringar framtida erbjuder, och vi får lite tid att bli en modded server , lägga till dem i . Om detta inträffar kommer vi att skapa så småningom vår egen modpack ( med egentillverkade mods ) , tillsammans med en anpassad bärraket som inte stör normal Minecraft .

Ava världar är en multi-värld, RPG, kreativ, överlevnad, och mycket vänlig, Minecraft server. Medan servern kan vara mindre än ett år gammal, jag vet vad jag gör, och jag gör det när det behövs. Om det finns en bugg, fixar jag det. Jag behöver inte vänta tills en bättre tid, eller tills jag har sovit. Jag är mer dedikerad till denna server, än någon ägare möter du någonsin. Jag spelar ofta, och är mycket lätt fått tag på, vare sig det är via e-post, Skypes, texter, Teamspeak eller själva servern. Samtliga Admins är mycket rättvist, och mycket vänlig. Du kommer aldrig att bli falskt anklagade, för någonting. Vi har haft problem med ägarna som egoistiska, orättvisa, tyranniska barn, och vi vet hur frustrerande det är att hitta en server som faktiskt bryr sig om de människor som spelar på it. We har fem världar, just nu, och planerar att lägga, åtminstone, två mer. Varje värld har sin egen uppsättning regler, liksom de viktigaste servern rules. We har väldigt slappa byggregler - Endast fula / vulgära saker är otillåtna.


För att kunna spela på den kreativa, skyblock och icke- fraktioner världar överlevnad, måste du registrera dig och ansöka på vår hemsida (klicka här). (Du är dock tillåtet att spela i fraktioner världen.) Fylla i ansökan korrekt kommer att ge dig omedelbar "Adventurer" status, så fort vi har läst om och accepterat det! (Du kan inte bygga, tills beviljade Adventurer perms.) Vi kommer inte att hålla din hand genom ansökningsprocessen - Om du inte kan lista ut det, själv, med tre försök, kommer det att vara en komplett nej, och alla applikationer från och med då kommer att ignoreras. De som inte fyller i formuläret, inte kommer att få bygga - Inga undantag.


Om du känner att någon av dessa bestämmelser är orättvisa, kom ihåg - du behöver inte vara här, och vi behöver inte tillåta dig att vara här. Vi väljer som kan spela här, och om du inte kommer att göra en insats, då du inte kommer att spela.


Create an account or sign in to comment.

Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2024
www.planetminecraft.com

Welcome