1

(GEZOCHT) Bouwers Efteling project

AltijdJoey's Avatar AltijdJoey3/12/24 3:00 am history
1 emeralds 64
Beste mede-Minecrafters,



Ben je een gepassioneerde bouwer in Minecraft en heb je altijd al gedroomd van het nabouwen van een van de meest magische plekken op aarde? Dan is dit je kans! We zijn op zoek naar getalenteerde Minecraft-bouwers die willen helpen bij het creëren van de betoverende wereld van de Efteling in Minecraft.



Over het Project:

Het doel van dit project is om de Efteling, een van de meest geliefde pretparken ter wereld, tot leven te brengen in de virtuele wereld van Minecraft. Van de sprookjesachtige kastelen tot de adembenemende attracties, we willen een gedetailleerde en meeslepende ervaring creëren die de magie van de Efteling weerspiegelt.



Hoe kun je meedoen:

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van dit spannende project, laat dan een bericht achter op dit blog met je Discord-gebruikersnaam of een andere manier waarop we contact met je kunnen opnemen. Je kunt ook rechtstreeks contact met mij opnemen op Discord met de gebruikersnaam "AltijdJoey". Vertel ons een beetje over jezelf en je ervaring met Minecraft-bouwen, en waarom je graag zou willen helpen bij het bouwen van de Efteling.



Wat we zoeken:
  • Passie voor bouwen in Minecraft.
  • Ervaring met het bouwen van gedetailleerde structuren.
  • Toewijding om bij te dragen aan het project op lange termijn.
  • Bereidheid om samen te werken met andere bouwers en ideeën te delen.

Laat de magie beginnen:

Dus, als je klaar bent om de betovering van de Efteling naar Minecraft te brengen, sluit je dan aan bij ons team van bouwers! Samen kunnen we iets ongelooflijks creëren dat Minecraft-spelers van over de hele wereld zal verrassen en betoveren.

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen iets prachtigs te bouwen!

Solliciteer nu: https://www.verwondercraft.nl/Sollicitatie/

Met vriendelijke groet,

AltijdJoey
Posted by AltijdJoey's Avatar
AltijdJoey
Level 1 : New Network
0

Create an account or sign in to comment.

Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2024
www.planetminecraft.com

Welcome