1

♛ SpiritMc Network 1.8♛ 3 Gamemodes!

VGDoesMC's Avatar VGDoesMC12/24/15 10:32 am
1 emeralds 58
Hallo,
SpiritMC is een netwerk server, wij hebben skyblock, prison en factions te bieden. Wij bestaan best al lang en hadden ook ooit een server die "ZalpexPvP" heette, maar dat is verleden tijd..!
Onze server draait op een i7-3930k, XEON E3-1240v3 en XEON E5-1620v2 processor met een supersnelle 100Mbit/1000Mbit verbinding!


Dit is hoe het eigenlijk begonnen is, vooraf waren wij een factions server, maar nu hebben we nagedacht over een netwerk te worden. Dit is dan ook gebeurt! In factions kun je je eigen base bouwen en andere mensen proberen te verslaan.


Dit is onze tweedde gamemode, je bent een gevangenen en moet gaan minen voor geld, je kan met dit geld rankuppen waardoor je bijvoorbeeld van rank A naar B gaat, uiteindelijk ben je rank FREE dan ben je dus eigenlijk uitgespeeld. Iedereen zelfs bij rank A heeft een plot hier kun je op bouwen of een shop beginnen!


Dit is onze laatste gamemode tot nu toe, je hebt je eigen eiland en kan erop bouwen survivalen en meer, je kan ook andere mensen hun eiland bezoek en bijvoorbeeld naar hun shop toe gaan. Iedereen kent deze gamemode wel!

IP: spiritmc.gamemc.nl
Posted by VGDoesMC's Avatar
VGDoesMC
Level 40 : Master Creeper
35

Create an account or sign in to comment.

Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2024
www.planetminecraft.com

Welcome