Minecraft Maps / Other

Purple House

  • 1,332 views, 1 today
  • 150 downloads, 0 today
  • 3
  • 4
  • 1
Spirit_Blossom's Avatar Spirit_Blossom
Level 55 : Grandmaster Architect
166
Sziasztok itt egy fantasy stílusú házikó, fogadjátok sok szeretettel egyelőre csak a képeken későbbiekben érkezem a schematic file-al is!

Próbáltam minél több tető típust megjeleníteni és egy harmonizáló színpalettát megalkotni.

Hello, here is a fantasy-style cottage that I'd like to share with you. I hope you like it! For now, I only have pictures, but I will share the schematic file later.
Progress100% complete
Tags

Create an account or sign in to comment.

1
03/10/2023 11:50 am
Level 1 : New Miner
User4502366G
User4502366G's Avatar
EWAEDADWAEDSADWDAWDSADAWWDASDAWDSADWASDSADASDAWSDADWSADWQDASDWASDAWDWASDWADSADWAEASDAWESADAWEDSADAWS A GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGFSAERA DAWDWADSA AWDSADWADASD WADA WDSAWAD SADWSADWADDFEDAFEWSAWADGRFSFS EWQERSADSEFWQEDASD EWRFDEASDRDAESEDAWDABHHDHADBHADGAHSDFVDSGNFVSDFNMSAGYDA DSADTYASEFTYGGWSDUAYADGSDTWTWADGSAGDGADGSGWSGDGAEGFGSDASFGDFJEAFGAJFGEFAGBAGHCFBSAFJKSAFHA ? hjbrdwjhJHKjh wjkleyuadwaefufsdghsyweruyrfueifwdferiort0ht-er=-ht0rw jkgernhvuirfhksjdnkaklstkdhfmkaxuibhxvyhHHHHUDJUUIHDHHUHUIHHIUHF*IJKM<<>>>>>?::????????????????????????????????????????????????WSD??????????????????????????????????????Ss/zdasfknaufw gfyafghahffedhfdgasbgfshadfahdgwadghsarbgawhfgaushscghehaefdysadhsedbsajdhgaHgadx??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????QSGASDHEFHAFDGAHHHAAHDGASHFEHEHWYEFYESYFGSGHFGFHAFHDSUFGEFGYFGDAFDGAHFHDGFYAGFGDSAYASGYDWTAYDFSAGYWDTASYDGAWYDAGFTWE67AEFCFGDSCWAGBEVFYWBGAFYUCWGEWGYCBAWVAHWDDAJDHAI7HFBWBNWSDBAVGIDCDOCWBVWBVBASDBVYAVDSAGBDFVFaDHCSDAFYHSADGDG7YWUADUYYAGGWDSYWYWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW W VGSAVGDASFDGASDGSAHC BCABCACBDCACBNCBNCNCSICAVUIWIDFWUADUHFSHWYAUD UAHDWADASBDHWBADBSAWBDAAAAAAAAAAAAAA
Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2024
www.planetminecraft.com

Welcome