Minecraft / Blogs

Interview with PinkGubel - My Interview series

  • 1 diamonds
  • 106 views, 0 today
  • 0 comments
  • 0 favorites
  • 1
  • 0
  • playlist_add
  • share
  • more_horiz
avatar Anxi
Level 30 : Artisan Artist
22
Hey Guys! Today I've made my new Interview Series. :D PinkGubel is really good at making skin. She have a level of 29 and have a 14,245 views, She is really a talented person!
1. How can you describe yourself in 3 words?
Answer: Sad, Crazy, Weird
2. Who is your fav. youtuber? views
Answer: StampyLongHead
3. What do you think is your best project/build?
Answer: I made a Victorian house :)
4. How long did you played minecraft?
Answer: about 2 years
5. What is your real goal in Planet Minecraft?
Answer: to get 500 subscribers
6. What is your favorite part of minecraft?
Answer: Mining
7. What do you think of the old and new version of minecraft?
Answer: I prefer old version :P that is all
8. What is your IGN?
Answer: Pinkgubel
9. What do you think is your best creation on Planet Minecraft?
Answer: my emerald fairy skin :3
10. What is the most awkward moment that happened to you in minecraft?
Answer: When I skyped messedup_unicorn.. when I was playing minecraft of course ;P

Check her channel!

http://www.planetminecraft.com/member/pinkgubel/
CreditPinkGubel
Tags

Comments : 0

star Login or register to post a comment.

Search

Browse

Site

© 2010 - 2018
planetminecraft.com

Welcome