Minecraft Maps / Other

Internet Cafe Simulator

  • 17,408 views, 279 today
  • 5,391 downloads, 58 today
  • 24
  • 26
  • 22
ItsZacky avatar ItsZacky
Level 66 : High Grandmaster Unicorn
226
Create your own internet cafe!!!
the resource pack is already in the map, you just have to install the map, and extract the map



Map Internet Cafe Simulator, Inspired By:
- Internet Cafe Simulator
- Internet Cafe Simulator 2
- Warnet Life



Map Java Edition 1.17.1 Optifine

Progress50% complete
Tags

3 Update Logs

Update #3 : by ItsZacky 05/21/2022 6:51:30 amMay 21st

V 1.3
- Added Diamond tier from pc set and arcade
- Added mission
- Fix Bug
LOAD MORE LOGS

Create an account or sign in to comment.

1
06/29/2022 6:43 am
Level 1 : New Miner
User4212799G
User4212799G avatar
BIUS
1
06/14/2022 10:43 am
Level 1 : New Miner
User4196617G
User4196617G avatar
Можно не зип я не умею открывать зип
1
06/01/2022 5:28 am
Level 1 : New Miner
4lkmaarur9
4lkmaarur9 avatar
Bang
Kok aku gak bisa masuk, padahal Minecraft ku versi 1.17.1 optifine
Pas mau masuk ada disconnetnya
1
05/28/2022 1:44 pm
Level 1 : New Miner
ImItsDev
ImItsDev avatar
does it work on 1.16?
1
05/21/2022 1:55 pm
Level 1 : New Explorer
KarloGamesYT
KarloGamesYT avatar
This is so cool man!!!
2
05/21/2022 8:08 am
Level 1 : New Miner
ItzLeo
ItzLeo avatar
niceeeeeeee
2
05/18/2022 8:27 pm
Level 1 : New Miner
Warden Master
Warden Master avatar
How can I download the texture pack?
3
05/16/2022 8:27 pm
Level 1 : New Miner
User3692156G
User3692156G avatar
Hello, I can't download the texture, could you fix the texture download; please?
1
05/16/2022 7:28 am
Level 1 : New Miner
Fadholiannasai1
Fadholiannasai1 avatar
bang cara pasang di pc gimana aku pakai tlauncher apakah bisa
1
05/22/2022 2:20 am
Level 3 : Apprentice Miner
BeruLW
BeruLW avatar
Klik window + r klo udh nnti kebuka run ketik %appdata% pencet enter ke folder saves lalu extract file rar internet cafe ny ke file folder unrar carany klik kanan lalu extract here aja next drag & drop file yg udh di extract ke folder saves. Ke minecrft dn udah
Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2022
www.planetminecraft.com

Welcome